You are here

Schock sudopere

Kada je renoviranje ili potpuna izgradnja nove kuhinje u pitanju, obično se najviše pažnje posveti pločicama, beloj tehnici, cevima…
Međutim stavka koja nikako ne sme biti izuzeta jeste sudopera. Možda se čini kao nešto jednostavno, nešto oko čega ne treba previše razmišljati, ali ako malo bolje razmislimo govorimo o jako bitnom elementu svake kuhinje. Domaćice najbolje znaju koliko vremena provode čisteći sudoperu ili koliko im je bitno da ona bude dovoljno izdržljiva na naglu promenu temperature.

 

Verovatno smo svi primetili kako ona ume da izazove reakciju iznenadnog “širenja”, tj. kako se “naduje” kada, recimo, prospemo vrelu vodu od špageta u nju, ili kako ume da se oseti onaj neprijatan miris zbog silnih nevidljivih bakterija koje su se na njoj nakupile, ukoliko je ne peremo dovoljno temeljno i redovno.

Kompanija Schock izumela je “granitne” sudopere i više od trideset godina vodeći je međunarodni proizvođač na tom polju. 85 % materijala korišćenih kod Schock-ovih sudopera jeste kvarc, najtvrđi sastojak granita. U poslednjih dvadeset godina granitne sudopere razvijene i patentirane od strane kompanije “Schock”, dostigle su visoku reputaciju proizvoda najvišeg kvaliteta. Više od milion takvih sudopera proda se u svetu svake godine.

Granit korišćen kod Schock-ovih sudopera kombinovan je sa kvalitetnim akrilom, kako bi se dobio tvrd, kompozitni materijal koji je otporan na pukotine i prljavštinu ali i zaslužan za dugi vek sudopera. Najveća prednost ovih sudopera je u zatvorenoj i glatkoj površini, 100 % bez pora koja sprečava sakupljanje bakterija. Prirodni srebrni joni u sudoperama, sprečavaju širenje bakterija od samog početka i to trajno bez naknadnog hemijskog tretiranja. Ti joni se aktiviraju u kontaktu sa vlagom i uništavaju sve trajno i pouzdano. Time pružaju 30% više higijene i 3 puta su čvršće od klasičnih granitnih sudopera.

Schock-ov asortiman trenutno obuhvata četiri materijala koji su svi proizvedeni u Schock-u. Više od 40 aktivnih patenata dokazuje vodeću poziciju kompanije i jedinstvenu sposobnost za inovaciju u oblasti granitnih sudopera. Oni su specijalno razvijeni da zadovolje zahteve modernih kuhinja i da odole svakodnevnici bez tragova korišćenja.

Ove sudopere izuzetno su izdržljive i jednostavne za čišćenje - crno vino, kafa, kao i kamenac ne ostavljaju nikakve tragove. Schock-ov prioritet je svakako i otpornost njihovih proizvoda. Sve sudopere su napravljene od dugoročnih materijala koji štite životnu sredinu, a proizvode se isključivo u Nemačkoj, po najvišim standardima kvaliteta i prolaze najrigoroznije provere.

Pored toga što su izuzetno pouzdane, ono što Schock razlikuje od klasičnih sudopera jeste i njihov dizajn. Prateći u korak razvoj dizajna moderne arhitekture, u ovoj kompaniji su se potrudili da njihovi proizvodi pruže podjednaku lepotu Vašoj kući kao što to čine i ostali savremeni uređaji.
Moglo bi se reći da Schock za sudopere predstavlja isto što i 3D format u televizijskoj branši – inovaciju ili viši nivo u sveukupnom izgledu i korišćenju proizvoda. Dizajnirane tako da mogu biti ugrađene u kuhinju bilo koje veličine, raznih boja kako bi se savršeno uklopile u već postojeći dekor vašeg stana, svojim izgledom one će ulepšati kuhinjske prostorije, dajući im novi sjaj i prepoznatljivi nemački kvalitet.

Pogledajte asortiman i poručite:

http://www.sudoper.rs/search?pretraga=schock

Pogledajte jedan mali video snimak o održavanju i čišćenju Schock sudopera