You are here

Poštarina i isporuka

ROK ISPORUKE JE 1 DO 15 RADNIH DANA. Artikle nabavljamo tek po porudžbini. Svi artikli nisu dostupni u svakom momentu te se rok isporuke može produžiti. U slučaju da nemamo na lageru poručene artikle, obavestićemo Vas putem mejla i na telefon koji ste ostavili prilikom poručivanja.

Naručene proizvode će na Vašu kućnu adresu doneti kurir- ISPORUKA JE SAMO DO ULAZA ZGRADE ODNOSNO DO ULAZA KUĆE .Kod Robe većih Dimenzija prilikom preuzimanje MORA muško lice tj. preuzimalac da pomogne kuriru JER KURIRI kabastiju robu fizički NE MOGU sami izvaditi iz kombija ili odgovarajuće ambalaže .  Isporuka naših proizvoda kurirskom službom se vrši na terotoriji R. Srbije bez Kosova.

Za poručene proizvode naplaćuju se dodatni troškovi isporuke koji se automatski dodaju na iznos Vaše porudžbine.

Za pakete manje kilaže : 350 din

Isporuka za robu u vrednosti od 15.200,00 din i preko toga je BESPLATNA - IZUZEV KOD KABASTE ROBE o tim proizvodima kontaktirajte naš prodajni tim.

Dostava

Dostavljanje robe se vrši na kućnu adresu putem kurirskih službi(BEX ). Plaćanje je na licu mesta kada preuzimate robu.

Sva poručena roba je upakovana u adekvatnu ambalažu kako ne bi došlo do oštećenja prilikom transporta. Robu pakujemo u kartonske kutije, providne folije ili ambalažu kurirske službe (za manje pakete).

PAKET POSLE  PRIJEMA I PLAĆANJA OBAVEZNO OTVORITI I PROVERITI DA NIJE DOŠLO DO NEKIH OŠTEĆENJA. U SLUČAJU OŠTEĆENJA, ISTO PRIJAVITI KURIRU KAKO BI SE NAPRAVIO ZAPISNIK(KURIR SE VRAĆA I PARAVI ZAPISNIK U ROKU OD 3 DANA ) I U NAJKRAĆEM MOGUĆEM ROKU NADOKNADILA ŠTETA.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja vezano za upotrebu ili ugradnju određenih proizvoda kontaktirajte naš prodajni tim kako bi zajedno pronašli rešenje za vašu kuhinju .