You are here

Slavina-baterija "Sly" za umivaonik stojeća - Paffoni - Sly SY075CR Armatura za umivaonik stojeća *

Slavina-baterija  "Sly"  za umivaonik stojeća - Paffoni - Sly
Slavina-baterija  "Sly"  za umivaonik stojeća - Paffoni - Sly
Šifra:
YPY075C
Cena:9.954,00 RSD

Slavina-baterija  "Sly"  za umivaonik stojeća - Paffoni - Sly SY075CR Armatura za umivaonik stojeća 

PAFFONI
Najmoderniji dizajn baterija za zahtevne kupce . Proizvođač Paffoni S.p.A. iz italije proizvodi slavine za najzahtevnije kupce od 1953 . Dugogodišnja tradicija , upotreba najmodernijih materijala i savršena tehnologija izdvajaju ovaj brend od ostalih a kvalitet je prvi imperativ koji vas sigurno neće razočarati . 
 
Ukoliko želite jedinstveno kupatilo sa predivnim baterijama preporučujemo vam ove proizvode . Serije poput Stick-a , Level-a ili Berry-a prate najmodernije trendove uz minimalistički dizajn a mi vam preporučujemo kombinaciju ovih slavina sa sanitarijama Pozzi-Ginori . Prethodno navedenim izborima dobijate najmodernije kupatilo sa opremom visokog kvaliteta . 
 
Slobodno kontaktirajte kolege koji će vam pomoći da vaš izbor bude takav na koji uvek možete biti ponosni i koji će vas činiti sretnim u bilo kojem momentu dok se zadržavate u svom kupatilu . 
 
SLAVINE
Nudimo vam slavine u svakom stilu i dizajnu za svačiji novčanik,dali je reč o jednostavnom ili o nekom višefunkcionalnoj slavini po evropskim standardima.Slavina izabrana na odgovarajući način, dopunjuje kupatilo estetsko i efikasno.
Slavine nabrajamo u dve glavne grupe:za kuhinju i za kupatilo.U kuhinji nam je najbitnije da pranje sudova bude lako i udobno.Trebamo obratiti pažnju i na sudoper i na velečinu suđa i dužinu izliva.
U kupatilu nam je potrebno za opštu higijenu pa ga trebamo po ovim osnovama birati.
Sa odgovarajućim održavanjem i uz primenu dodatne opreme može se povećati životni rok slavine.Sa ugradnjom različitih nerđajućeg filtera,omekšivača vode i filterima može da se produži životni rok slavine.
Ručka slavine: 
Način Ugradnje: 
Broj priključnih cevi-stojeća slavina: 
Završna obrada slavine: 
Dizajn slavine: 
Namena slavine: 
Namena slavine: 
Ocena: 
0
Pozicija: 
16
Novi katalog: 
Ide na Kupindo: 
Ne
Proizvod aktivan: 
Ne
Stanje proizvoda: 
Nekorišćen
Način slanja: 
AKS
BEX
Način plaćanja: 
PostNet (pre slanja)
Ostalo (pre slanja)
Besplatna dostava: 
Ne
Garancija: 
Da
Dužina garancije: 
Dva meseca

Slični proizvodi