Blanco - Daska za rezanje - Bela - 530x260mm - 217611 | Daske za sudopere, Dodatna kuhinjska oprema | Blanco Skip to main content

Blanco - Daska za rezanje - Bela - 530x260mm - 217611

Šifra
MB3D50BE
Dimenzija: 530x260mm
-Materijal: Plastična

Navedena cena je sa obračunatim pdv-om 20%. Cena za dostavu proizvoda se obračunava prema važećem cenovniku BEX brze pošte.

Stara cena
8.694 RSD
7.190,00 RSD
Popust
-17 %

Tehnička specifikacija

Ova daska za rezanje čini vaše sudopere još modernijom i eleganijom uz maksimalnu  funkcionalnost.

Fantastična kvalitetna plastična daska za sečenje.

Dimenzija: 530x260mm
Materijal: Plastična

Daska za rezanje je nezamenljivi alat u kuhinji, ali šta ako je ona napravljena da savršeno naleže na vašu sudoperu, pored toga što je možete koristiti na vašoj radnoj površini?
BLANCO daske za rezanje kreirane su od najkvalitetnijih materijala i specijalno dizajnirane da naležu na određene modele BLANCO sudopera i klize po njihovoj površini kreirajući skladu sveobuhvatnu radnu stanicu i povećavajući radnu površinu vaše kuhinje.

Pogodna za sudopere:

Ova plastična daska odgovara sledećim BLANCO modelima sudopra: ZIA, LEGRA, METRA, LEXA

Blanco je sinonim za kvalitetne i dugotrajne sudopere . Fabrika sa sedištem u Nemačkoj je jedan od najvećih proizvođača sudopera na celom svetu - odlikuje ih izuzetno dobar odnos cena/ kvalitet , najmoderniji dizajn , puno sitnih detalja koje će olakšati njihovo svakodnevno korišćenje kao i široka paleta boja i modela koji će zadovoljiti zahteve i najzahtevnbijih klijenata ! Odlučite se i Vi za Blanco sudoperu i Vaše zadovoljstvo neće izostati !

Blanco grupa spada u vodeće svetske proizvođače  kuhinjskih sudopera i slavina najvišeg kvaliteta.

Osnovana 1925. godine sa samo 10 zaposlenih, danas Blanco grupa posluje u preko 100 zemalja sa preko 1500 zaposlenih .

Pored toga, Blanco je jedini proizvođač  koji proizvodi granitne sudopere, inoks sudopere i keramičke sudopere  (Inox, Granit, Keramika) u sopstvenim proizvodnim pogonima .

Uverite se i Vi zašto Blanco nudi samo najbolje granitne sudopere i zašto kod nas imaju preporuku NAJBOLJI ODNOS cena/kvalitet .

Deklaracija

Šifra
MB3D50BE
Naziv proizvoda
Blanco - Daska za rezanje - Bela - 530x260mm - 217611
Proizvođač
Uvoznik
KOBEX DOO
Zemlja porekla
Nemačka
Vaša korpa je trenutno prazna.
Korpa